Vanaf deze week zal ik met regelmaat een column schrijven op breda.dichtbij.nl. De serie heet “Een heden en verleden”. Ik zal in deze columns kritisch ingaan op zaken die me van vandaag de dag raken maar ook open terugblikken op zaken uit mijn en het verleden. (een beetje om en om) Hierbij kun je denken aan dingen als mijn periode -Dominicaanse republiek, Mexico en Amerika- maar ook over de lokale politiek, ons bestuur en lokale zaken en gebeurtenissen.

De eerste is vanaf gisteren te lezen. Alle reacties zijn welkom en een antwoord van mij kun je verwachten.

Een heden en verleden (1): Eigendom van de staat

Wanneer je -na zes uur in een isolatiecel te hebben gezeten- en -met de bus (bluebird)- door de met prikkeldraad omheinde gevangenis binnen rijd weet je dat het menens is. Na ruim drie maanden -samen met 8000 anderen- in Houston county jail in voorarrest gezeten te hebben ben ik aangekomen bij de volgende halte. (Lees verder op breda.dichtbij.nl)

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.