Beste Familie, collega’s, vrienden en kennissen.

Ik heb jullie allen een uitleg te geven. Mijn leven is in korte tijd veel verander. Waar ik zo een twee jaar geleden nog in een beperkte vrijheid leefde krijg ik vandaag de dag alle mogelijkheden, ruimte en vertrouwen geboden om dingen te doen die me aan het hart gaan.

Ik mag zeggen dat ik niet een saai of eenzijdig leven lijd, en gelukkig maar! Twee jaar terug heb ik mijzelf een aantal doelstellingen gezet. Ik wou gelukkig zijn met de dingen die ik deed, ik wou als ik ging slapen, slapen met het gevoel dat ik die dag (elke dag) een “nut” heb gehad. Ik wil in me agenda van de volgende dag kunnen kijken en denken, gaaf, intressant er komt weer een leuke dag aan, “ik heb er zin in”. En dat heb ik kunnen doen, ik doe met plezier de dingen die ik doe, ik kijk met geluk naar de volgende dag en voel me over het algemeen ook best nuttig met wat ik doe.

Echter speelt “het aantal” projecten waar ik mee bezig ben me wel parte, in het opzicht dat ik merk doordat ik sommigen zaken lang voor me uit blijf schuiven, doordat me tedoen lijst langer word, en me agenda niet voller kan dan nu. Ik heb het simpelweg te druk waardoor ik een aantal zaken aan het verwaarlozen ben.

Afgelopen week ben ik bezig geweest daar verandering in te brengen, ik ben er nog niet helemaal klaar mee maar er begint schot in te komen. De veranderingen komen er simpel op neer dat ik een aantal dingen die ik doe helaas aankomende tijd niet meer kan doen.

Allereerst zal ik (zo goed als kan) stoppen met ConExq, het zal niet stoppen en ik zal zo nu en dan nog een voorlichting geven via ConExq maar niet zoals het was, daarnaast hoop ik opgegeven moment wanneer me agenda dat weer gaat toelaten door te mogen gaan met ConExq.

Daarnaast heb ik afgelopen week kenbaar gemaakt mijn activiteiten binnen de landelijke werkgroep “morgen beter” op een laag pitje te zetten en me terug te trekken als Woordvoerder en Contactpersoon van ROOD (jong in de SP) in Breda.

2009 en 2010 zullen voor mij in het teken staan van jijendeoverheid.nl en de SP-Breda, in beiden zaken wil ik een activere rol gaan innemen.

Deze combinatie is in mijn ogen goed mogelijk, echter is het op dit moment nog wel zo dat ik een achterstallige tedoen lijst heb die weggewerkt zou moeten worden, daarom hoop ik dat de mensen tegen wie ik een toezegging heb gedaan, en al een tijdtje wachten op de uitwerking van deze toezegging, mij nog heel even de ruimte willen geven. Ik hoop dat ik aankomende week mijn achterstand kan inlopen en dan vanaf volgende week weer op schema lig.

Op dit moment ben ik organisatie secretaris van de SP in Breda, ik hoop deze rol aankomende tijd (nog) beter te kunnen gaan uitvoeren, en mogelijk zelfs te verbreden en te versterken, we krijgen een druk jaar met de aanloop naar de gemeenteraad verkiezingen van 2010 en wil hierin zo goed mogelijke bijdragen leveren.

Op dit moment zijn de ontwikkelingen van jijendeoverheid in volle gang, echter heb ik ook hierin niet altijd mijn prioriteiten goed ingedeeld, waardoor er energie verloren is gegaan, dit ben ik aan het herstellen en zal binnenkort wel eens waar met vertraging, het volgende onderdeel lanceren. Ook zal ik me mogelijk aankomende tijd een aantal uur/dagen per week bezig gaan houden met werkzaamheden de niet direct met jijendeoverheid te maken heeft maar indirect jijendeoverheid.nl wel te goeden komt.

Ik wil mijn excuus aanbieden aan de mensen en organisaties waarbij ik mogelijk laks ben geweest in het nakomen van openstaande toezegging, weet dat ik er met volle kracht aan bezig ben, en jullie niet vergeten ben. Om me te helpen met het prioriseren wil ik jullie vragen om mij kenbaar te maken welke van mij openstaande toezegging urgent zijn en welke minder urgent. Bij voorbaad dank.

Met vriendelijke groet,

Michel Spekkers

Arenberglaan 18
4824 RB te Breda
0767510151
0615969995

Twitter @michelspekkers
www.michelspekkers.nl
info@michelspekkers.nl

Ps. Uiteraard geld dat voor de dingen waarvan ik besloten heb deze niet langer te doen, of te minderen dat ik de lopende zaken en afspraken eerst afrond.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.