Beste Web PoliticusSinds 14 februari kan men stemmen voor de beste web politicus van Nederland. Tot vandaag werden er nominaties op de lijst geplaatst. Sinds vandaag sta ook ik op de nominatielijst laat nu al je stem horen en stem op mij ;) (stemmen kan hier) stemmen kan tot 1 maart 10:00! ┬áLater meer…

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Cura├žao, Turkije/Syri├ź, Oost Oekra├»ne en Europa.

1 Comment

  • Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch!