Beste heer Spekkers,

Op uw verzoek de vordering in heroverweging te nemen zullen wij niet ingaan.

In een civiele procedure, het geschil tussen de krakers en Laurentius, bent u tot tweemaal toe veroordeeld in de kosten van het geding. Dit gegeven het feit dat u zich heeft opgeworpen als vertegenwoordiger/woordvoerder van de krakers.

In de strafrechtelijke zaak zijn de krakers (vooralsnog) vrijgesproken, naar wij begrijpen gaat het openbaar ministerie in beroep. De strafrechtelijke kwestie is evenwel geen zaak van Laurentius maar een zaak tussen de staat en de krakers.

Indien u van mening bent dat u inhoudelijk niet betrokken was bij de kraakacties en slechts een rol als woordvoerder vervulde, ligt het in de rede dat u de kosten verhaald op de krakers die u representeerde.
De kosten waartoe u veroordeeld bent bedragen slechts een fractie van de door ons, ten gevolge van uw actie, gemaakte kosten. Wij zien geen enkele aanleiding u te vrijwaren voor de kosten waartoe u veroordeeld bent.

Met vriendelijke groet,

A.F.M. Heintjes
Directeur Klant en Markt

LAURENTIUS
Postadres: Postbus 2199, 4800 CD, BREDA
Bezoekadres: Doenradestraat 50, BREDA

Tel.: (076) 5 644 633
Fax.: (076) 5 644 645
E-mail: a.heintjes@laurentiuswonen.nl
Website: http://www.laurentiuswonen.nl
KvK Breda: 20024605

Bovenstaande is de reactie van Laurentius op mijn open brief van afgelopen week:https://www.michelspekkers.nl/beste-woningbouwvereniging-laurentius-sociale-verhuurder-in-breda/

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I just want to tell you that I am new to blogs and absolutely savored your web site. Most likely I’m going to bookmark your blog . You really come with very good stories. With thanks for revealing your webpage.