Het einde van de “revolutie” van Venezuela is in zicht. De vraag van een groot deel van het volk om verlost te worden van een uitzichtloos bestaan en het ondraaglijk lijden neemt steeds meer toe. Maar wat is het alternatief?…

Lees mijn volledige Analyse op Blendle  , TPO Magazine of Elinea

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I simply want to mention I am just very new to blogs and truly enjoyed this blog. Probably I’m planning to bookmark your blog . You certainly come with great article content. Regards for sharing with us your web page.