218

Afgelopen weekend was ik sinds een lange tijd weer eens een weekend bij me moeder in purmerend, in mijn periode, tijdens mijn detentie in America heb ik regelmatig met mijn moeder geschreven, maar nooit geweten dat het ruim 200 pagina’s aan handgeschreven brieven in totaal waren, ik heb afgelopen weekend alle brieven digitaal gemaakt, zodat ik hopelijk door het lezen van deze brieven meer te weten kan komen over de periode, nu heb ik constant het gevoel dat het maar een paar weken waren terwijl we het over ruim 21 maanden hebben.

Binnenkort meer, hier de eerste alinea van de eerste brief die ik naar mijn moeder gestuurt heb.

Eerste Alinea van eerste brief

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.