Over de dure dakloze, de geoliede machine van de gemeente Purmerend en de uitzichtloze wachttijden

Deel dit bericht:

Het is nog vroeg als ik het Waterland ziekenhuis binnenloop. De dame bij de receptie knikt met herkenning en begrip. Sommige mensen in het ziekenhuis zullen intussen misschien denken dat ik er werk, maar de dame bij de receptie kent mijn situatie wel. Het ziekenhuis is zo’n beetje de enige plek waar je op zondag vroeg in de ochtend nog droog en warm kan zitten als dakloze. De dagopvang is dicht en de bibliotheek is alleen maar voor een paar uurtjes in de middag open.

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

2 Comments

  • Thanks , I have recently been looking for info about this topic for ages and yours is the best I’ve discovered till now. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

  • I simply want to mention I am just all new to weblog and truly enjoyed you’re page. Most likely I’m planning to bookmark your website . You actually come with perfect well written articles. Thank you for revealing your webpage.

Leave a Comment

0