Volgens mij had Margje Fikse een onverzorgde man met een lange baard en met haar als dreadlocks verwacht. Volgens mij verbeelde ze voor mijn komst in haar studio dat ik omringd zou zijn door strontvliegjes, dat ik drie lagen kleding aan zou hebben en zou stinken van 3 weken niet douchen, dat ik een winkelwagentje met al mijn eigendommen in Aldi tassen en een halve liter Schultenbräu voor me uit duwend het NOS gebouw zou binnen lopen om daarna dronken, boerend en ruftend bij haar in de studio plaats te nemen om over daklozen te praten?

Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Ik ben een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Ik ga een stapje verder en schuw het extreme niet in mijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

1 Comment

  • I simply want to say I am very new to blogging and definitely enjoyed this web site. Likely I’m likely to bookmark your blog . You amazingly have awesome well written articles. Appreciate it for sharing with us your webpage.

Leave a Comment

0