Steun mijn werk

Ik kan je hulp goed gebruiken, en uiteraard krijg je daar wat voor terug. Met jouw hulp kan ik meer tijd nemen om gedegen, onafhankelijk onderzoek te doen naar maatschappelijke onderwerpen die ons allen aangaan. Daarnaast help jij me persoonlijk een stukje verder van ‘niets naar iets’.  Je kan ook investeren in mijn werk, voor meer informatie daarover kun je op deze pagina kijken: Investeer

In ruil voor je financiële ondersteuning krijg je uiteraard iets terug. Zo krijg je:

  • al mijn artikelen gratis in je inbox,
  • toegang tot een afgeschermd Twitteraccount waarin je achter de schermen in mijn werk kan meekijken,
  • en ontvang je maandelijks van mij een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen.
  • En steun je me met meer dan € 25,– (eenmalig of per jaar), dan ontvang je ook nog eens mijn boek zodra dit af is.

Waarom je steun nodig is.

Gedegen onderzoek kost tijd en geld. Als freelance onderzoeksjournalist en dus zelfstandig ondernemer betekent dit dat ik ieder dubbeltje moet omdraaien. Kranten en andere instellingen nemen tegenwoordig vaak pas een artikel af nadat dit is afgerond. Voor mij betekent dit dat ik me vaak moet beperken in wat ik echt kan.  Graag blijf ik vol aan de gang en geef ik mezelf  de ruimte die ik nodig heb om goed onderzoek te kunnen doen. Met jouw steun kan ik nog beter doen wat ik wil doen. Je geeft mij een kans  om als onafhankelijke freelance journalist door te gaan, en jij krijgt er prachtige en gedegen onafhankelijke artikelen voor terug.

Vragen? mail mij op michelspekkers@gmail.com of bel mij op 0610314715

Kies onderstaand eerst of je een éénmalige bijdrage wilt leveren, of dat je mij een periodieke ondersteuning wilt geven. Na het invullen van je gegevens kun je via de beveiligde betaalomgeving van Mollie je betaling afronden.


Indien je kiest voor een maandelijkse ondersteuning dan is deze op elk gewenst moment stop te zetten.

Indien gewenst kun je mij ook steunen via een storting op NL45KNAB0255335784.