Gisteren verscheen er een waarschuwing over Stefan Huijboom op de expat Facebookgroep van Kiev. Yanka Dudenko waarschuwt de ruim duizend leden van de groep voor de praktijken van Stefan, en vele andere reageren. Maar wat is er gebeurd?

‘Zou je mijn advocaat kunnen bellen om te vragen wat ik moet doen, mocht ik toch worden aangehouden bij de grens?’ vroeg Stefan Huijboom mij gisteren namiddag. Stefan was onderweg van Kiev naar Moskou. Eerder vandaag verscheen er een waarschuwing over Stefan op de expat Facebookgroep van Kiev. Yanka Dudenko waarschuwt de ruim duizend leden van de groep voor de praktijken van Stefan, zo zou hij 300 dollar ontvreemd hebben gedurende de tijd dat hij bij haar gelogeerd had. Ook zou hij afgelopen week geprobeerd hebben geld van de rekening van Yanka af te schrijven door het vervalsen van cheques. Als ik Stefan tijdens een van onze gesprekken hiermee confronteer, ontkent hij de aantijgingen stellig. ‘Het is niet waar!’

 
Deel dit bericht:

About the author

Michel Spekkers

Michel Spekkers is een freelance onderzoeksjournalist, die het onrecht de grens over achtervolgt. Gaat een stapje verder en schuwt het extreme niet in zijn onderzoek naar corruptie, misdaad en geweld. Afgelopen jaren werkzaam geweest in onder andere Venezuela, Colombia, Curaçao, Turkije/Syrië, Oost Oekraïne en Europa.

2 Comments

  • I simply want to say I’m newbie to blogging and actually enjoyed this web-site. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You really have good writings. Regards for sharing your web page.

  • I simply want to mention I’m beginner to blogging and honestly liked your blog site. Most likely I’m likely to bookmark your website . You actually come with amazing articles. With thanks for sharing your blog.

Leave a Comment