Investeer

NIEUWE INVESTERING

Venezuela.

De voedseltekorten nemen toe, medicijnen zijn schaars en de onvrede groeit. De situatie in Venezuela staat op springen, maar wat zien wij ervan in de Nederlandse media?

Samen met Joris van Gennip (zilveren camera genomineerde) wil ik aankomende woensdag een maand naar Venezuela gaan om goed verslag te doen van de situatie daar. Maar wij hebben jullie hulp nodig.

75% van de onkosten van de reis hebben wij bij elkaar, voor de overige 25% hebben wij jullie hulp nodig. Investeer vandaag in onze verslaggeving vanuit Venezuela en ontvang over drie maanden je inleg, + 10% (en een paar geweldige verhalen) terug.

Wij willen aankomende week al richting Venezuela vliegen, dus twijfel niet te lang. Als wij het streefbedrag van 1400 euro niet halen, ontvang je jouw inleg binnen 5 werkdagen retour.

Vragen? Ik ben bereikbaar op 0610314715 of mailen kan naar michelspekkers@gmail.com


 

Ik wil investeren.


Update 8-4-2017 9:34 |

Geweldig nieuws! Binnen 24 uur hebben wij het streefbedrag bij elkaar gekregen. Eenieder die daar aan meegeholpen heeft, willen wij hiervoor enorm bedanken.

Dit weekend gaan wij onze plannen verder uitwerken. De verwachting is dat wij in het tweede deel van deze week zullen vertrekken. Uiteraard houden wij jullie in de aankomende dagen en weken op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het formulier om te investeren blijft nog even online staan. Er kan nog geïnvesteerd worden, een kleine buffer is in deze niet onverstandig. De betaalmogelijkheid zal in de loop van dit weekend worden uitgeschakeld wanneer deze buffer voldoende is.

Nogmaals dank voor jullie steun.

Waarom?

Zonder jouw hulp zou ik mijn werk niet kunnen doen. Met jouw steun kan ik investeren in onderzoek, in artikelen die er toe doen.

Je krijgt het door jouw geïnvesteerde bedrag na 3 maanden terug en als dank krijg je 10% rente.

Investeer door het formulier in te vullen. Daarna krijg je de mogelijkheid om via de beveiligde betaalomgeving van Mollie af te rekenen. Dit bedrag wordt gestort op mijn zakelijke rekening. Ik stort het bedrag terug op de rekening waarvan de betaling is verricht.

Wil je mij op een andere manier steunen? Kijk dan hier

Vragen? mail me op michelspekkers@gmail.com Heb je een ander voorstel voor me? Mail me dan op michelspekkers@gmail.com

 

Andere manieren om te helpen: Uiteraard kan ik je hulp gebruiken, bijvoorbeeld bij het realiseren van mijn boek, kijk hier voor meer informatie. Voor andere mogelijkheden om mijn werk te steunen kun je een kijkje nemen op deze pagina http://michelspekkers.nl/steun-michel/


Oude opdrachten

Update 1 | 07-06-2016: | 20:00: Ik ben een verhaal op het spoor. Tussen 11 juni 2016 en 14 juni 2016 wil ik op pad voor een Nederlands gerelateerd item buiten Nederland waarvoor de onkosten rond 450 euro zullen bedragen. Met jouw hulp kan ik dit verhaal onderzoeken. Omdat ik geld verdien aan dit verhaal, krijg je hier uiteraard ook wat voor terug. Je ontvang je investering terug + 10% extra. Update 2 | Deze opdracht is ondertussen 116% gefinancierd. Dank voor het vertrouwen.